Guilt-free Pleasures • w/ Ilius & Švenčionis • 2023.06.14

Pirmasis epizodas, apjungęs dviejų Radio Vilnius rezidentų nostalgiškas ir retai transliuojamas kūrinių selekcijas.



  • Saeko Killy
    Sun Shower
  • Young Guv
    2 Sad 2 Funk
  • Hyetal
  • Missing Persons
    If Only for the Moment
  • The Dove Shack
    This Is The Shack
  • Three 6 Mafia
    Stay Fly (feat. Young Buck, Eightball, MG)
  • Nate Dogg
    These Days (feat. Daz Dillinger)
  • Warren G
    This D.J
  • Rappin’ 4-Tay
    Boogie Bang Bang (feat. Franky)
  • Glass Candy
    Geto Boys
  • Snoop Dogg
    Funk Intro (feat. The Lady Of Rage)
  • South Central Cartel/Portia
    Da Bomb
  • Aaliyah
    Ladies In Da House
  • Jürgen Paape
    So Weit Wie Noch Nie
  • Rolando Simmons
    Human Touch
  • Pictureplane
    Gang Signs
  • Amaarae
  • Nite Jewel
    You Now
  • Crustation
    Face The World
  • Sybil (Tony King)
    Don’t Make Me Over
  • Coil
    Sara Dale’s Happy End
  • Danielle Dax
  • Public Image Ltd.
    The Pardon
  • Xiu Xiu
  • Hyetal
  • Chris & Cosey
    Silent Cry
  • Cold Gawd
    Two Iris Prints
  • Brotha Lynch Hung
    Deep Down